mandag den 18. juli 2016

Hvor skal man spise i Strømstad?

Rigtig mange danskere smutter over vandet til Sverige hvert år. Vi er nogle af dem, som jævnligt kommer i vores naboland, som oftest i regionen Bohuslän, hvor familien har sommerhus. I år var ingen undtagelse.

Jeg vil anbefale to gode og ret forskellige spisesteder i byen Strømstad. Strømstad ligger tæt på grænsen til Norge og har cirka 7.000 indbyggere. Så i forhold til mange af de andre små fiskerlejer og havnebyer i området, er det en lidt større by. 

Hvis du kommer til Strømstad og bliver sulten, kan jeg anbefale to steder, Cafe Mellow eller Rökeriet.

Cafe Mellow ligger lige i centrum og har god cafemad. Mange af de forskellige cafe-klassikere som burgere og sandwich, men også lidt andre alternativer som fx. afternoon tea. Vi fik sandwich med pulled pork, og de var ret gode. Cafeen har en hyggelig gårdhave, som vi desværre måtte nøjes med at se længselsfuldt ud på, da det regnede.

Hvis det skal være lidt mere lækkert, så tag på Rökeriet.
Rökeriet ligger på Torskholmen (en del af havnen), hvor der ligger forskellige restauranter, barer og take away-steder. Rökeriet har lækre retter med frisk fisk og skaldyr. Det er et par år siden, vi spiste der, men jeg skal helt sikkert tilbage igen, for maden var virkelig god. Der er nu noget fedt ved at spise frisk fisk og skaldyr med udsigt ud over havet, hvorfra alle lækkerierne er hentet op.
Rökeriet er mere en restaurant end en cafe, og priserne er derfor også lidt højere. Så er der vel bare tilbage at sige velbekomme, hvis du kommer til Strømstad. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...