fredag den 5. februar 2016

Kært barn har mange navne...

Jeg ved godt, at jeg ikke er first mover på nogen måde - og slet ikke, når det kommer til indretningstendenser. Så derfor har jeg først nu fået øjnene op for, hvor fantastisk masking tape er!

Masking tape er det her farvestrålende tape i forskellige farver eller ubegrænsede antal mønstre. Det stammer åbenbart fra Japan, og tapen kaldes også for washitape eller dekorationstape. Kært barn har som bekendt mange navne...

Jeg må indrømme, jeg hidtil aldrig helt har fattet, hvorfor man skulle bruge penge på farvet tape, når jeg har set det i diverse butikker. Har altid tænkt det bare skulle bruges til at lave sirlig indpakning til gaver.

Men men men, når man søger efter det på nettet, kan man se, hvor mange muligheder det giver for at for at dekorere ellers kedelige ting, for at være kreativ med indretningen og for at lave sine egne kunstværker.Jeg har bestilt et par ruller i pangfarver og har allerede første ide til, hvordan jeg skal bruge masking tape. Et enkelt lille projekt, der involverer en hidsig pink - og som jeg glæder mig til at vise jer snarest. 


Kendte du til masking tape - og hvordan har du brugt det? 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...