torsdag den 28. januar 2016

Kom med i inspirationshimlen... hvis du tør!

Når man lige er flyttet og samtidig venter på, at der kommer familieforsøgelse, så er der alle mulige gode grunde (synes jeg) til at overveje, hvordan man skal indrette sig. Jeg kan bruge lang tid på at surfe efter gode ideer til indretning, kreative DIY's og andre folks gode ideer, som kan inspirere mig.


I den forbindelse er jeg blevet svært begejstret for Pinterest, hvor du kan finde inspiration til alt, hvad du søger. Jeg har haft en profil derinde et par år, men det er for alvor nu, at det er begyndt at gå op for mig, hvor meget inspiration og hvor mange gode ideer der er at finde. Indretning af pusleplads, opbevaring i entreen, design af minihaver i storbyen, ideer til børneværelset, søde hækleprojekter og meget andet.


Et par af mine opslagstavler


Men uh, det er også lidt farligt. For det kan vist kan blive en dyr affære, hvis alle de gode ideerne skal realiseres. Derfor er det også rart, at man bare kan "pinne dem", altså hæfte dem til en af sine opslagstavler, for så kan man altid vende tilbage senere - og så er behovet for lige præcis de lækre bogkasser eller den fede lampe formentlig ikke helt så stort.


Glæder mig til at vise jer lidt at det, jeg er blevet inspireret til i den kommende tid.   

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...