mandag den 25. maj 2015

10 film, der vækker din rejselyst

Hvis du har glemt, hvor fedt det er at rejse, eller hvis du bare har lyst til at torturere dig selv lidt rejselængsel mellem dine ferier, så kan jeg anbefale et par gode film og dokumenterer, som altid giver mig rejselyst.

Væk din rejselyst med:

1) A map for saturday
Den ultimative backpackerfilm, som er utrolig rammende i forhold til, hvordan det er at backpacke. Hvis du allerede har backpacket, så vil denne film få dig til at trække på smilebåndet og mindes. Hvis du ikke har prøvet det før, så får du garanteret lyst til at kaste dig ud i det.

Se trailer her
 
En serie om Skotland i middelalderen. Fantastisk billeder af helt utrolige landskaber, som virkelig giver lyst til at (gen)besøge Skotlands smukke natur.

3) Into the wild
En film, der bygger på den virkelige historie om en ung mand, der tager alene ud i Alaskas ødemark. En film, der gør indtryk - også for dem som er fuldstændig lige glade med at rejse!

4) Craigslist Joe
Et program om en amerikansk fyr, som rejser en måned rundt i USA kun ved hjælp af kontakter han finder på det, der hedder Craigslist.

Se trailer her

5) L'auberge EspagnolJeg så den, da jeg var udvekslingsstuderende i Berlin, og den får mig til at ville genopleve de gode tider som erasmus-studerende.

6) De vilde huse: Trætophuse i Costa Rica
Et livstilsprogram fra DRK, hvor en livsstilsekspert tager til Costa Rica for at overnatte i trætophusene Finca Bellavista, som ligger midt i regnskoven.
7) The Beach
En skør film med Leonardo Di Caprio i tyrkisblåt vand omgivet af smukke klippeøer ved Thailands kyst, omkring øen Koh Phiphi.

8) Ringenes herre
Tre lange film, som de fleste nok har set allerede, og som virkelig giver lyst til at udforske New Zealands bjerge og sletter.

9) The Holiday
En romantisk komedie, som for første gang åbnede mine øjne for, hvor smart det er at Home Exchange (også selvom man ikke er hjerteknust og søger ny kæreste). Men ideen i at få en billig ferie ved at bytte hjem - mega smart.
10) In Bruges
Efter min mening en temmelig underlig og ikke særlig god film. Men alligevel har den fået mig til at skrive Brügge på listen over steder, jeg meget gerne vil besøge. For den by ser så fantastisk ud i filmen.

Det var mine 10 bud på gode programmer og rejsefilm.
Hvilke film får dig til at drømme om din næste rejse?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...