tirsdag den 17. februar 2015

De 5 hyggeligste steder at overnatte

En vigtig del af en rejse er overnatningerne. I langt de fleste byer er der masser af muligheder, og mange af dem er funktionelle og ganske ok på rejsen. Men nogle få skiller sig ud fra mængden.

Det her er de 5 hyggeliste steder, jeg har overnattet. Alle stederne er har sjæl og gjorde indtryk. De er ikke luksuriøse, men det er nogle steder, jeg klart ville anbefale andre at booke sig ind på.

1) Yellow House, Antigua, Guatemala
Den bedste morgenmadsbuffet nogensinde. Super fine værelser, og vi havde sågar egen solterrasse med blomster og udsigt ud over gaden.2) Duisdale House Hotel, Isle of Skye, Skotland
Smuk gammel bygning, som er total renoveret. Smuk udsigt ud over vandet, dejlig morgenmadsbuffet, hyggeligt værelse.


3) Hostel Haruya Aqua, Kyoto
Autentisk, gammel og renoveret ryokan, hvor du kan prøve at overnatte på traditionel vis på tatamimåtter.

4) Peacock Lodge, Mandalay, Myanmar
Familiedrevet bed and breakfast med hyggelig gårdhave, hvor man kan køle af i træernes skygge. De serverer også god morgenmad, og aftensmad kan tilkøbes. Derudover hjælper familien med udflugter og alt andet, du har brug for.5) Fly by knight, Beijing
Super hyggeligt kvarter i Hutongerne i Beijing. Hvis du vil bo i en af de små hyggelige stræder, hvor du nemt at følge med i de lokales liv. Hostlet har en super hyggelig gård og er så fint restaureret.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...