søndag den 4. januar 2015

Sidste feriedag... så burde jeg også...

Så er det sidste dag i ferien. Alle de mange feriedag er gledet ud som sand mellem fingrene. Man vil så gerne holde fast, men lige gyldig hvad man gør, må man se det uundgåelige i øjnene.

Nu hvor der snart ikke er mere tid, begynder jeg at få travlt, hvis jeg skal nå alle de ting, jeg egentlig havde tænkt, jeg skulle i ferien:

Den der hovedrengøring, som aldrig bliver til noget, oprydning og sortering af tøj i skabet, ombetrækning af sofaen (bare sædet - det burde da ikke være så svært), sortering af feriebilleder, lave budget og overveje økonomien for 2015 og en hel masse mere. 

I det mindste ser her ikke så slemt ud, 
som gulvet hos vores venner efter nytårsfesten og 
den største samlede mængde af konfetti, 
jeg nogensinde har set!

Det kan vist godt være, det bliver lidt urealistisk at komme hele listen igennem på, hvad der er tilbage af søndagen. Men pyt, det har været en dejlig ferie, og det vigtigste af alt var at slappe af, være sammen med familien, se en masse venner og veninder. Og det lykkedes til fulde!

Så kan alle de kedelige pligter og praktiske gøremål, nok bliver løst på et andet tidspunkt. Jeg vil i hvert fald nyde min sidste feriedag og kun gøre ting, jeg hygger mig med!

Nyd det sidste af jeres ferie eller bare jeres søndag, hvis I allerede er startet med jeres hverdag igen!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...