torsdag den 30. oktober 2014

Smuk aftensol på Rethymnons fort

Efterårsaftenerne på Kreta var virkelig smukke. Vi var heldige at opleve fantastiske solnedgange flere gange. Farverne var gyldne og varme, og alle steder bliver bare blidere og varmere i sådan et lys.

Et af stederne vi nød det smukke aftenlys var i Rethymnon, hvor vi var oppe for at se det gamle venetianske fort, Fortezza. Rethymnon er, som så mange andre kretensiske byer, en havneby, og fra fortet har man et godt udsyn over området.
 


 
Det kostede 10 euro for en familiebillet, og da en enkeltbillet koster 4 euro, så kunne det godt betale sig, når vi var tre personer. Vi havde desværre ikke lang tid på fortet, cirka 45 minutter, men det gav stadig et godt indtryk og nogle smukke syn. Hvis tiden havde været bedre vil jeg tro, man kunne have brugt 1½-2 timer der.
 
Der går mange busser på Kreta, som er lette og billige at tage. Vi tog bussen fra Kalyves, men der går også bus fra Chania. Busholdepladsen ligger ikke langt fra fortet, og fra fortet er det let at gå ind til havnen og de mange restauranter og butikker langs havnepromenaden.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...