lørdag den 13. september 2014

Hvis nogen siger, du rejser meget...

Der er mange, der synes, vi rejser meget. Og nogle gange kunne jeg måske være tilbøjelig til at give dem ret. Men nu har jeg fundet et bevis på, at vi ikke har rejst særlig mange steder!

Til jul fik vi et kort til at hænge på væggen. Det særlige ved dette kort er, at man kan skrabe de lande, hvor man har været. Lige som man skraber et skrabelod (desværre bare uden gevinst). Nu har vi endelig fået skrabet kortet, og det var temmelig overraskende.

Først startede vi med at skrabe de lande, hvor vi har rejst sammen i løbet af de sidste fire år. Men det så virkelig sølle ud, selvom vi synes, vi har benyttet næsten hver eneste lejlighed, vi har haft til at komme afsted.

Derefter skrabede vi de lande, hvor vi begge har været, men hvor vi har været uden hinanden. Og nu har vi et  tydeligt bevis på, at vi ikke været i særlig mange steder i verden.

Prøv selv at se...


Hvis vi skulle bruge dette kort, som udgangspunt for at vælge det næste rejsemål, så ville turen meget snart gå til Antarktis, Rusland og Canada. Det ville klart være det, der bedst kunne betale sig.

Omvendt kan man godt blive lidt træt af skraberiet, og hvis man er det, så er det bedre at rejse til Hawaii, Laos eller Togo.

Heldigvis er det ikke kortet, vi vælger ud fra. Men det kan da kun give lyst til at rejse endnu mere.

God weekend!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...