mandag den 26. maj 2014

Kina og Taiwan eller Bolivia og Peru - hvad siger du?

Man må vist kalde det et ægte firstworld problem, men vi kan ikke beslutte os for, hvad vi skal til sommer. Lige nu står valget mellem at rejse øst på og opleve Kina og Taiwan eller om vi skal tage vest på og udforske Peru og Bolivia. Vi har cirka en månedstid i juli/august.

Vi har lavet en lang liste med fordele og ulemper, men i bund og grund har vi svært ved at vælge, fordi vi rigtig gerne vil det hele. Ja, man er vel forkælet :-)

Men hvordan vælger man mellem vandreture på den storslåede kinesiske mur eller det fortabte inkaby Machu Pich?

Billedet af Machu Pichu er lånt her
 
Billedet af den kinesiske mur er lånt her

Og hvordan vælger man mellem flamingoer og pandaer? Eller mellem sejltur på Yangtze eller jeeptur i Saltørkenen?

Derfor vil jeg meget gerne høre dine erfaringer - hvor synes du, vi skal rejse hen, og hvad kan du anbefale fra de ovennævnte lande?
 

2 kommentarer:

 1. Jeg har selv været 10 dage i Beijing for nogen år siden. Jeg kan helt klart anbefale det og den Kinesiske mur er fantastisk. En tur i Zoo kan også anbefales selvom det gør ondt helt ind i knoglerne at se den måde de behandler deres dyr. Uanset hvor i Kina i ender er det et must at stå tidligt op og gå i parken for at se de lokale dyrke morgengymnastik :D
  Det der taler meget imod lige nu er at de er i konflikt med Vietnam, men hvis det ikke udvikler sig til en rigtig krig så burde der jo ikke være nogen ko på isen for hvide mennesker :)
  Uanset hvad i vælger håber jeg i får en god tur og glæder mig til at læse om den.
  /Jeanet

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for dine tips. Lige nu tror jeg også, det er Kina, vi hælder til. Og netop muren er jo noget af det, der virkelig trækker. Godt tip med morgengymnastikken - det lyder som en god oplevelse.

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...