onsdag den 16. april 2014

Grand Central - eller drømmen om at stå midt en flash mob

Grand Central Terminal... bare ordet lyder imponerende. Og det var det også. Stationen emmede af stemning og historie. Hvad de vægge ikke havde overhørt, hvis de havde ører, og hvilke historier de mon ikke kunne fortælle, hvis de havde en stemme. Historier om gensyn, om afsked, om lykkelige familier, om familier i opbrud, om nye begyndelser og om afslutninger.

Men sikkert også en par underholdene vitser om forvirrede turister, om lommetyverier, om skøre kunder i den kæmpe Apple-butik, som ligger i bygningen (ja, det gør der!).

 
Da vi var på Grand Central Station, begyndte et kor lige pludselig at synge. De forbipasserende fandt straks mobiler og kameraer frem for at filme det. For tænk hvis det var en flash mob, de var vidne til. Tænk hvis de var den heldige, som fangede en helt unik situation på film, og tænk hvis det var deres video, som fik millioner af visninger på Youtube. Og hvem ved, måske er det i øjeblikket en af deres video, som er blevet viral og går jorden rundt. Så vidt jeg kunne se, var det bare et kor, der sang.

Dette er en af de bedste flash mobs, jeg har set foregik på Grand Central Station. Ok indrømmet; det må have været ret sjovt at have været der netop på det tidspunkt, og jeg havde nok også fundet kameraet frem, hvis jeg havde været der. Hvis du heller ikke var der, kan du se flash mobben frozen her:

Frozen Grand Central, der er vist over 34 mio gange

Så hold øje med en flash mob på Grand Central Terminal, næste gang du er i New York. Eller nøjes med at nyde den smukke bygning, de kunstneriske lofter, det smukke lysindfald og den rare stemning.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...