torsdag den 10. april 2014

Et besøg hos Cake Boss - og andre kager i New York

Min kæreste er svært glad for kager. Faktisk er hele hans familie svært glade for kager. Nogle gange tror jeg næsten, de kan planlægge en hel dag ud fra, hvornår der skal spises kage. Men de kan også tillade sig det, for de er alle høje og slanke med et unaturligt  (og uretfærdigt?) højt stofskifte.

Jeg har altid været mere til slik, som fx. bolcher og lakrids, pastiller og vingummi. Men jeg sætter efterhånden mere og mere pris på kager, eftersom jeg bruger tid med svigerfamilien.

Da vi var i New York, skulle vi derfor selvfølgelig også have kager - mange kager. Og her kan du to anbefalinger til, hvor man får gode kager i New York.

Carlos Bakery -  Kager fra Cake Boss
De bedste kager fik vi i en af Carlos Bakery på Times Square, på 625 8th Avenue.
Carlos Bakery er ejet af Cake Boss, som er den bager, som har et program på den ellers middelmådige tv-station TLC. I Cake Boss følger man Buddy og hans familie og de flotte kager, de laver. Vi synes, det er ret fascinerende at se, hvordan de konstruerer kager, der ligner dinosauer, robotter, bygninger, biler, fantasifigurer og alle mulige andre ideer. Og derfor var det også sjovt at smage en kage hos Cake Boss, da vi kom forbi vores sidste dag i New York.

Jeg fik en Cupcake med chokoklade og chokolade frosting

Min kæreste fik en chesecake

Cheesecaken, som jeg endte med at spise en del af, var den bedste cheesecake, jeg nogen sinde har smagt. Jeg er egentlig ikke vild med Cheesecake, men Buddys udgave var helt vildt lækker.
Til gengæld var begge kager også meget fede, så det var ikke nogen, man hverken ville have lyst til eller med god samvittighed kunne spise særlig ofte. Men hvis man ikke skal spise der tit, er kagerne virkelig anbefalelsesværdige. Klart de bedste vi fik i New York.

Indretningen og stemningen i butikken var ikke særlig hyggelig, det minder mest af alt om et cafeteria, og derfor indbyder det ikke til at blive siddende og hygge en hel eftermiddag.

Vi gav 16 dollars for 2 kager og en kop kaffe.

Little Cupcake Bakeshop
En eftermiddag stoppede vi ind på Little Cupcake Bakeshop, som ligger i Soho. Det var en rigtig hyggelig cafe, hvor man kunne sidde ved små cafeborde og nyde sin kage. Der var dog en del take away salg, som også prægede stemningen lidt med køer gennem butikken.
Her prøvede vi en cheesecake med blåbær, og i følge min cheesecake-ekspert til kæreste var det ret god, men også meget, meget sød.

Billedet er lånt fra butikkens hjemmeside.

Så hvis du kommer til New York, så er ovenstående to gode bud på kagesteder. Men der er helt sikkert mange andre gode steder, som jeg i hvert fald kender én, der gerne ville afprøve :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...