søndag den 6. april 2014

Da jeg fik lyst til at åbne et supermarked...

For første gang i mit liv har jeg fået lyst til at åbne et supermarked. Lyst til at indrette en butik fyldt med lækre fødevarer, som indbyder til at leve sundt og som inspirerer til nye madretter.
Inspirationen kommer fra New York, hvor butikkerne Wholefoods imponerede med deres lækre råvarer, interessante produkter, spændende take away og sunde alternativer.

Vi handlede et par gange i Whole Foods Market, da vi var i New York. Vi købte morgenmadsprodukter, havregryn og müsli.  Bare udvalget af müsli tog pusten fra en. Her kunne Fakta godt lære noget, for så med mange lækre varianter fik vi da en lyst til at blive "blive 5 minutter længere".

Vi købte også take away der fra en aften. En hel kylling, økologisk og glad selvfølgelig - det var alle deres former for kød. Dertil blandede vi en kæmpe bøtte salat fra en gigantisk salatbar - og jeg tror, vi betalte 100 kr i alt, og der var aftensmad til to dage.

Aldrig har jeg set grøntsager være så flot 
præsenteret i et supermarked

Alt så bare lækkert ud...

Væggen for friske krydderurter

En vildt lækker fiskeafdeling

Her kunne man ikke bare vælge mellem 
hvide og brune champignon

Bland selv pasta

En hel væg med nødder, knas og lækkerier

Og selvfølgelig en blandselv peanutbutter 
på bedste amerikanske vis

MUMS siger jeg bare! Hvis jeg boede i New York ville jeg altid handle i Whole Foods Market. Hvor ville jeg være sund og politisk korrekt - og også med en lidt tyndere pengepung, for selvfølgelig kostede det også lidt mere.

Jeg tror nu ikke, jeg vil egne mig som købmand, så derfor bliver der nok ingen dansk wholefoods under min ledelse i Danmark. Men jeg drømmer om, at en anden der ude har lyst til at tage ideen op. Inspirationen er i hvert fald givet videre nu :-)

2 kommentarer:

  1. Uhm, hvor ser det lækkert ud! Tænk, hvis man kunne købe ind der hver dag. Jeg havde lidt den samme oplevelse, da jeg var i Amsterdam med en veninde og spise frokost på Le Marché - http://www.marche-restaurants.com/en
    Et spisested, der er opbygget som en indendørs markedsplads, og hvor man kan vælge imellem lækre supper, frisklavede juicer, sandwiches, nudelretter og mange andre lækre sager. Alt sammen i den dejligste atmosfære. Et klart must go, hvis man besøger Amsterdam!

    SvarSlet
  2. Ja, det var også super lækkert. Lyder også som et godt sted i Amsterdam, det må jeg huske, hvis jeg kommer derned.

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...