onsdag den 9. april 2014

Burgere i New York

Burgere og New York vel lige uadskillelige som Linse Kessler og plastikkirurgi. Det er svært at forestille sig det ene uden det andet. Burgere er allestedsnærværende i byen, og der er millioner af muligheder for at få burgere i New York.

De to burgersteder, jeg vil anbefale fra New York, er begge fastfood-steder. Vi fik hverken gourmet burgere eller cafeburgere, for da vi havde prøvet disse to varianter på en uge, havde vi ikke brug for flere. Så det må vi have til gode til næste gang. Men når det så er sagt, så er meget af den fastfood, man kan få i New York - også burgerne - langt bedre end det, vi kender til i Danmark.

Burger Joint
Flere af vores venner havde anbefalet os at prøve Burger Joint, når vi nu var i New York. Stedet er meget uhøjtideligt, og menuen står på en lille stykke pap i baren. Vi bestilte to almindelige cheeseburgere og en bakke pomfritter. Burgerne var rigtig gode, med god smag og gode råvarer.

Undergrundsstemning med grafitti på
væggene på Burger Joint

Burger Joint er indrettet med en bar og både, 
hvor man kan sidde og spise burgerne.

Indgangen er godt skjult.


Vi gav 28,25 dollars for burgere, fritter og sodavand.

Burger Joint ligger godt gemt. Faktisk ligger indgangen inde i Hotel Le Parker Meredien, 119 W 56 Street. Man skal ind i hotellets reception, og ved siden af den ses et neonsymbol af en burger nede af en mørk gang bag et rødt gardin.


Shake Shack
Et andet populært sted at spise burgere er Shake Shack. Dette er en rigtig fast food kæde, som vi kender fra MacDonalds eller Burgerking. Men Shake Shack er langt mere delikat end dem, vi kender her hjemmefra. Råvarerne er langt bedre, fx. er køder med angus uden hormoner og antibiotika - og det kan man tydeligt smage. Derfor er smagen og oplevelsen også svær at sammenligne med fx MacD.

Udover burgere har de også nogle lækre milkshakes, som fik stor ros.

Billedet er lånt fra Shake Shacks hjemmeside.

Shake Shack ligger flere steder i byen. Vi besøgte den filial, der lå tæt ved American Museum og Natural History. Shake Shack få hundrede meter derfra på 366 Columbus Avenue. Køen var laaaang og gik helt ud på gaden, da vi ankom. Selvom det gik relativt hurtigt med betjeningen, tog det en lille time før vi fik mad. Der er var også rift om siddepladserne, men vi var heldige at få. Vi hørte, at amerikanerne selv siger, at man skal komme, når det regner, hvis man vil undgå køerne.

Vi gav 25 dollars for to burgere, pomfritter, en jordbærshake og en flaske vand.


Der er helt sikkert mange andre burgermuligheder i New York. Har du nogle gode steder, du kan anbefale?Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...