lørdag den 8. marts 2014

Kom og køb - et kapitel slutter...

Så er min gamle lejlighed i Nordvest sat til salg!

Jeg har boet sammen med min kæreste på Østerbro i 2 år til juni, og helt fra starten har vi vidst, at vi aldrig mere skulle flytte tilbage til den gamle lejlighed. Markedet har desværre været sådan, at den ikke har kunnet sælges før nu, og derfor har den i stedet været fremlejet, siden jeg flyttede.

Jeg var super glad for lejligheden i de år, jeg boede der (fra 2008 til 2012). Den er dejlig lys og rigtig hyggelig - og de to altaner er et hit, en med morgensol og en med aftensol. Særligt den med eftermiddags- og aftensol har jeg været rigtig glad for, når jeg kom hjem fra arbejde. En stol, en god bog og lidt aftensmad... der har jeg tilbragt mange gode fyraftener.

Stuen hvor der er eftermiddags- og aftensol 

Mens jeg boede der, fik jeg lavet et splinternyt og brandlækkert badeværelse. Det lækre badeværelse er sammen med altanerne noget, jeg ville ønske, jeg kunnet have taget med til den nye lejlighed på Østerbro.

Blev selv meget tilfreds med det nye badeværelse

Vi har valgt at sælge den via EDC, da de virkede mest reelle, professionelle og mindst sælgeragtige - og det var den mægler, jeg helst selv ville købe af, hvis jeg skulle have købt lejlighed igen.

Lejligheden kom på nettet i går - og jeg havde sommerfugle i maven det meste af aftenen. Jeg er bare så spændt på mit første mit første boligsalg, men da lejligheden er rigtig dejlig, så er jeg sikker på, at det nok skal gå godt.

Køkkenet er det oprindelige fra 30'erne, hvor bygningen blev bygget. 
Meget charmerende og tusinde gange bedre end et 70'er køkken

Du kan se mere om lejligheden og se de andre billeder på EDCs hjemmeside - og hvis du kender nogen, der kunne være interesserede i en super god 2 værelseslejlighed, som nemt kan deles, så send endelig et link videre.


God lørdag!


Billederne er lånt fra edc.dk

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...