onsdag den 12. marts 2014

En aften på broadway - eller den perfekte fødselsgave

Jeg havde fødselsdag, mens vi var i New York. Min søde kæreste havde et par uger før turen været ved at sprænges, fordi han havde fundet den perfekte gave til mig. Han kunne næsten ikke vente med at give mig den, og derfor fik jeg den også aftenen, inden vi rejste, da vi havde familien på besøg til fødselsdagsmiddag.

Og det var den helt perfekte gave: Billetter til at se The Lion King på Broadway dagen før min fødselsdag!
Man måtte selvfølgelig ikke tage billeder eller filme under stykket, men du kan se en fin video her, som giver et indtryk af, hvor fantastisk flot det var.


Kostumerne og sceneshowet var helt utroligt flot og meget smagfuldt lavet.  Stykket blev åbnet med The Circle of Life sangen, som du kan se i videoen, og dyrene kom myldrende fra salen og op på scenen. Meget spektakulært! Vi var solgt fra første øjeblik.

Jeg åbenbart ikke den eneste, der er begejstret for stykket, for showet har vundet 6 Tony Awards, en grammy og flere forskellige andre priser.

Hvis du skal til New York, så bestil billetter til Broadway på ticketmaster.com. De fleste shows bliver udsolgt, så det er en god ide at bestille minimum en måned i forvejen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...