fredag den 31. januar 2014

Juhuuu, vi skal bytte hjem

I går modtog vi et brev med posten med et sæt nøgler. Men ikke hvilket som helst sæt nøgler - det er nemlig nøglerne til en professor i USAs lejlighed på Manhatten, som vi skal bytte lejlighed med.


Nøglerne til professorens lejlighed

Vi tager til New York i vinterferien og for at gøre turen billigere, skal vi homeexchange. Vi oprettede en profil på homeexchange.com, og skrev til alle der havde en lejlighed på Manhatten. Et par stykker hørte vi aldrig fra, et par stykker skrev tilbage, at tidspunktet ikke passede dem og Professor Richard skrev tilbage, at han da rigtig gerne ville bytte, hvis han kunne komme til København i 3 dage i Kristi Himmelfartsferien.


Prisen for at have en profil på Homeexchange varierer efter, hvor længe du vil have en profil. Vi har betalt 99kr./måned i tre måneder, men hvis man vil gøre et endnu billigere kan man komme ned på 59kr./måned, men så binder man sig til et år.

Det er utrolig inspirerende og lidt farligt at have en profil derinde, for på den måned vi har haft en profil, har vi fået bytte-tilbud fra Florida, Sidney, Firenze, Sevilla, Barcelona, Grækenland og et par steder mere. Så man bliver utrolig fristet til at rejse endnu mere :-)


Vi er jo helt nye i faget, men det bliver sjovt at prøve. Hvis nogle af jer, har erfaringer med homeexchange, så hører vi meget gerne fra jer med tips og tricks.


1 kommentar:

  1. Wow - Det virker også en smule modigt at man bare skal sende sine nøgler til et vildt fremmede menneske? :-O
    Håber i får en helt fantastisk tur - og du fortæller om den her :)

    /Jeanet

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...