tirsdag den 17. december 2013

Tidlig julegave til mig selv

Jeg har ikke fået købt en eneste julegave endnu - eller det vil sige, jeg har købt en til mig selv. Mit første spejlrefleks kamera!

Jeg har længe taget tilløb og overvejet, om jeg mon skulle have et spejlreflekskamera. Altså jeg vidste, at jeg gerne ville have et - men jeg var lidt i tvivl om, om jeg ville få brugt det nok, og om det ville bliver for stort at slæbe rundt på fx. på ferier.

Men efter at have været på fotokursus med en veninde, blev jeg overbevist, og beslutningen er nu taget.Efter timers research på nettet fandt jeg ud af, at jeg ville købe et Canon Eos 700d. Valget stod mellem det og Canon Eos 70d. Men 70d er næsten dobbelt så dyrt som 700d, og vejer derudover mere. Så selvom det selvfølgelig scorer bedrer i tests (det burde et dyrere kamera jo også), så blev jeg enig med mig selv om, at jeg ikke har så meget brug for bedre video, wifi og en scrolle-knap - hvilket var nogle af fordelene ved 70d.

Til gengæld blev der så råd til at købe en god Tamron telezoom 18-270, så det glæder jeg mig til at få afprøvet.


Her til aften er jeg i gang med at lege med mit nye legetøj - ih, hvor jeg glæder mig til at få det brugt. Første anledning bliver jo rejsen til Jordan, som står for døren.

2 kommentarer:

  1. Uhhh sikke en lækker julegave :-)

    SvarSlet
  2. Ja, jeg glæder mig også så meget til at få brugt det. Har øvet lidt hjemme i stuen og det er sååå meget bedre end det gamle. Så kvaliteten af billeder her på bloggen skulle også gerne stige lidt :-)

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...