tirsdag den 22. oktober 2013

Billeje i Skotland

Et lille hurtigt tip om billeje i Skotland - der kunne jo være andre der ude, der kunne bruge vores erfaringer.

Vi lejede bil gennem denne side. Vi fandt den via google, og da firmaet havde fået gode anmeldelser på trustpitot, bookede vi gennem dem.

Udsigten fra vores lille Fiat 500

Vi betalte cirka 850 kr. fra tirsdag formiddag kl 10 til fredag aften kl 18. Inklusiv i prisen var også en selvrisiko-dækning (også kaldet Selvrisiko Garanti 1), som nedsatte selvrisikoen ved skader fra 1000 pund til ingen ting. Vi havde heldigvis ikke brug for forsikringen, men turde ikke undvære.

Når du booker bilen, ved du kun, hvilken størrelse bestiller, ikke præcis hvilket mærke og hvilket firma du booker hos. I følge firmaet er det det, der gør det muligt at give så billige tilbud.
Jeg aner ikke, om det er sandt, men når vi sammenlignede prisen med at leje direkte hos firmaerne, så var rentalcars.com meget billigere.

Når man har betalt for lejen, får man en mail om, hvilket firma man har booket hos. For os var det Eurocars.

Den søde lille bil, som trofast fik os rundt i Skotland
Vi oplevede ingen problemer, tvært imod var det fx. rigtig fin service, at vi ikke skulle betale ekstra, selvom vi afleverede bilen et kvarter for sent. Eneste anke var, at Europcar meget gerne ville forsøge at sælge os endnu en forsikring, men den takkede vi pænt nej til - og heldigvis kom vi aldrig i en situation, hvor vi fandt ud af, om det havde været bedre at takke ja.

Vi kan derfor sagtens anbefale rentalcars.com efter vores oplevelser med dem.

Et lille PS angående billeje:
Vores lilleputbil havde en meget lille motor (1 liter vil jeg tro), så den skulle kæmpe lidt for at komme op af bakkerne. Så hvis man er mere end 2 personer og deres habbengut, så kan det nok godt betale sig at tage en lidt større model end end en Fiat 500.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...