fredag den 2. august 2013

Hjemme igen med en homeknap, der ikke virker...

Så er jeg hjemme igen efter en lang dejlig ferie fyldt med opdagelsesrejser. Jeg glæder mig til i det kommende stykke tid at kunne fortælle jer om de mange oplevelser og anbefalinger til rejser i Cambodia, Myanmar/Burma og Bangkok.

Der har også været tid til at læse gode bøger og gøre nogle gode shoppingfund, så bare vent der kommer til at ske en masse her på bloggen.

Nu vil jeg fortsætte lidt med shoppingen og tage ud og se på en ny mobiltelefon.
Jeg har haft en Iphone 3S, som jeg fik brugt til min fødselsdag for 2,5 år siden. Men efter at jeg tabt den i foråret (fra anden sal og ned i en kælder) er den blevet mere og mere ustabil. Man kan ikke længere bruge kameraet eller skrue op og ned for lyden. Begge dele er til at leve med.
Men på ferien holdt på home-knappen op med at virke, og det er svært at acceptere.
Når man ikke kan bruge homeknappen, kan man nemlig ikke lukke nogen programmer, og derfor har vi skulle genstarte telefonen, hver gang vi skulle stille et vækkeur, gå på nettet, læse en sms osv.

Jeg fandt en tutorial på youtube, som forklarer, hvordan man kan fixe sin homebutton - eller alternativt installere en virtuel homeknap, hvis tricket ikke virker.
Tutorial fra Youtube af enTyler Rheaume

Måske andre har samme problem som mig, så kan I se videoen her og se om jeres kan fixes med det lille trick. Det virkede ikke for mig, men min søsters kæreste har haft gavn af det på hans IPhone 4s.

Mens jeg lander mentalt i hverdagen herhjemme igen, kan man jo overveje, om der var noget symbolsk i, at det lige præcis var home-knappen, der holdt op med at virke;-)

Håber I alle har haft en dejlig sommer!

2 kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...