mandag den 24. juni 2013

Nyt kamera til ferien og bloggen

Der er ikke sket noget længe her på bloggen. Jeg har simpelthen haft for travlt med arbejde. Men nu har jeg ferie, så nu har jeg lidt overskud igen.

Efter mange overvejelser har jeg endelig fået købt mig et nyt kamera til ferien. Jeg har overvejet meget, om det skulle være et spejlrefleks eller et kompaktkamera.
Spejlreflekskameraer taget jo nogle super fede billeder, og selv når man ikke er særlig professionel, synes jeg kvaliteten af billederne bliver meget bedre. Men omvendt fylder de meget og er tunge.

Jeg endte med at købe et kompaktkamera, da det fylder mindst - og det tror jeg, jeg bliver glad for, når jeg også skal slæbe min rygsæk på rejsen! Jeg overvejer så, om jeg skal købe et spejlreflekskamera en gang i efteråret, når finanserne er til det, så jeg kan lege med det herhjemme. Men lad os nu se, hvor glad jeg bliver for det nye - og hvad mit behov så er til den tid.

Valget faldt på et Canon Powershot 240 hs.

Mine kriterier for at vælge kamera var:
- god zoom
- nemt at betjene via autofunktion
- billedestabilisator
- film i hd-kvalitet
-mulighed for også at tage billeder med manuelle indstillinger
- lille, så det er nemt at tage med

Efter at have læst en del tests og hørt folks anbefalinger endte med med Canon kameraet, som jeg fandt nedsat i Bilka til 1200 kr.

 


Ind til videre er jeg godt tilfreds. Jeg har kun taget få billeder og enkelte film.
Jeg glæder mig til forhåbentlig at kunne løfte kvaliteten af billeder her på bloggen, da kameraet i min mobil ikke længere fungerede særlig godt, efter at jeg havde tabt det fra 2. sal og ned i en kælder! 

2 kommentarer:

  1. Uhh lækkert med nyt kamera. Glæder mig til at se billeder, også af jeres ferie. Rigtig god tur!

    SvarSlet
  2. Mange tak - glæder mig også til alt, vi har i vente :-)

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...