tirsdag den 14. maj 2013

Juhuuu, ny rejserygsæk til mig

I Kristi Himmelfartsferien var vi i sommerhus i Sverige. Her var vi forbi Sportshoppen, som er et stort sportsoutlet, som sælger alt i sportstøj, regntøj, skitøj, træningssko og en masse outdoor-udstyr.

Vi fandt et godt tilbud på rejserygsække, så jeg får en ny følgesvend på rejsen til sommer. Rygsækken er af mærket Bergans, som eftersigende skulle være rigtig godt. Det er norsk, og det er ikke svært at forestille sig, at normænd er gode til outdoor-grej.

Modellen hedder Telemark Lady og er på 60 liter. Jeg synes, 60 liter er passende. For det meste er den kun fyldt halvt op (ca. 8 kg) på udturen, men det er rart at kunne fylde en masse i på hjemturen, så der er god plads til souvenirs, tøjkøb osv.
Jeg prøvede en del forskellige mærker og modeller i butikken, men jeg valgte denne rygsæk, fordi denne havde det bæresystem, der sad bedst på mig. Når man ikke skal trekke lange ture, bestige bjerge eller udføre lignende ekstrem sport, så handler rygsækvalg i høj grad om at finde en model, der sidder godt og har nogle gode basisfunktioner.

Denne model er delt i to store rum, så man lettere kan komme til tingene uden at skulle have alting ud først. Et must synes jeg, når man skal bo i en rygsæk i en måned.
Derudover er der selvfølgelig en del rum på siden, og så medfulgte der også et regnslag, hvilket er et plus, når vi skal til Asien i regntiden.

Jeg gav 1500 SKR for den nye rygsæk, hvilket var en del under butiksprisen i Danmark. Den var nedsat fra 1800 SKR, og jeg har set dem til omkring 1700 kr herhjemme.

Nu glæder jeg mig bare til at tage rygsækken i brug på vores næste rejse og se, om den lever op til forventningerne!

Hvilken backpack har du med ud i verden?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...