mandag den 22. april 2013

Navneskilt i hamaperler

Jeg har lavet et dørskilt til vores hoveddør - og det har jeg slet ikke fået vist jer.

Inspireret af andre i blogland fik jeg pludselige en uimodståelig trang til at lave perleplader igen. Det har jeg ellers ikke overvejet siden børnehaven. Jeg bestilte en hulens masse perler fra en webshop og fik nogle dage efter en stor kuvert med bitte små hamaperler.

Så gik jeg ellers i gang med at kreaere et navneskilt til vores dør (inspireret af denne blog).
Skabeloner til bogstaverne fandt jeg på Pinterest hos denne seje Pinner, der blandt andet har et helt board kun med skabeloner på bogstaver og tal.


Efter at have prøvet lidt med mine pølsefingre, fandt jeg ud af, at en pincet var vejen frem. Det tog en del timer at få sat de mange mange perler på plads.
Da jeg næsten var færdig med skiltet, var jeg så bange for at komme til at vælte mit mesterværk, at jeg tog mig selv i at ønske, at jeg kunne trykke Cltr. + S, så jeg i det mindste kunne fortsætte på den næsten færdige udgave, hvis jeg fik smidt pladen på gulvet, før den var strøget :-)
Men det kan man jo desværre ikke, så jeg holdt vejret i stedet, og det gik!

Sådan ser navneskiltet ud på hoveddøren, så er man da ikke i tvivl om, hvem der bor her:
Jeg har limet perlepladen på et stykke pap (bagsiden af en A4blok) for at gøre det mere stift og lettere at sætte op. Det lidt grumsede man kan ane på nogle af hvide perler, er desværre lidt lim, der er gået igennem, så pas på med det.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...