fredag den 15. marts 2013

Oplevelser i downtown Nashville

Nashville er musikkens by - og det fornemmer man tydeligt, når man går rundt i centrum af byen. Jeg var i Nashville i sommeren 2012 i forbindelse med mit arbejde. Men der blev da også lidt tid til at gå rundt i byens centrum og opleve nogle af byens særpræg.

Honky Tonks
Gaderne er fyldt med "Honky tonks", det vil sige værsthuse med live musik. De ligger på række, den ene efter den anden. Selv kl 14 en onsdag eftermiddag er der live musik på en stor del af spillestederne.
Honky tonks Nashville

Honky tonks Nashville

Udsmykkede bygninger
Det er ikke kun inde i bygningerne, der sker noget i Nashville. Mange af bygninger er udsmykkede med fede vægmalerier.
downtown nashville

downtown nashville

En del af bygningerne ned mod floden er gamle pakhuse og lagerbygninger, som i det ellers historieløse USA, vidner om lidt fortid.

Shopping for cowboys og country fans
Hvis du skal have nye cowboystøvler, cowboy hat eller country merchandise, så er der gode muligheder i Nashville. Butikkerne er selvfølgelig nok i høj grad til for turisterne, men jeg var overrasket over, hvor mange amerikanere der rent faktisk går rundt i boots, hat og ternede skjorter.

Shopping Nashville
 
Shopping Nashville

Jeg købte ikke cowboy udstyr, men fandt til gengæld en fantastisk hattebutik med en hat, jeg måtte eje.

Butikken hedder Goorin Bros Hat Shop og ligger på 107 2nd Avenue North og havde meget søde ekspedienter.
Jeg købte en flot hat og fik en fin hatteæske med. Hatten blev pakket ind i gammelt avispapir, og selvom det er tydeligt, at avispapiret ikke er ægte, så synes jeg alligevel, det er super hyggeligt. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...